Web sisällön esitys Web sisällön esitys

Osallistu Työterveyslaitoksen järjestämille asiantuntijaluennoille etänä

lasitiili kuvaVirtuaaliyliopisto tarjoaa erikoistuville ja kouluttajalääkäreille mahdollisuuden liittyä seuraamaan Työterveyslaitoksen asiantuntijaluentoja suoraan internetin kautta.

Perjantai-meetingit ovat kaikille avoimia työterveyshuollon ja työlääketieteen asiantuntijaluentoja.
Paikka: Työterveyslaitos, Helsinki
Aika: Perjantaisin  klo 8.30 - 9.30

Ohjelma
Työterveyslaitoksen sivuilla. Ohjelmaan voi tulla viimehetken muutoksia, joten tarkista aina TTL:n sivuilta ajankohtainen tilanne.

Luennot välitetään webcastina. Klikkaa itsesi luennolle suoraan tällä linkillä: (http://www.oulu.fi/vimma/player.html). Ensimmäisellä kerralla kun käytät linkkiä voi tietokoneesi kysyä sallitko Axtive-X komponentin, valitse kyllä. Jos video ei käynnisty tästä huolimatta niin ongelma voi olla palomuurissa, selaimesi asetuksissa tai sinulta puuttuu windows media player ohjelma koneltasi.

Luentoja, joiden esittäjät ovat antaneet luvan, voi katsella myös jälkikäteen ohjelma-sivulta WindowsMedia-muodossa ja Flash-muodossa sivulta https://vimeo.com/channels/perjantaimeeting

Lisätiedot: yliopistojen verkkopedagogit ja tthvyo (at) gmail.com

Web sisällön esitys Web sisällön esitys

Asetukset webcastinglähetyksen seurantaan

Yksinkertaisimmillaan pääset katsomaan luentoa painamalla perjantaiaamuisin tätä linkkiä

Suurimmalla osalla katsojista tämä toimii hyvin. Ongelmatilanteita varten olemme koonneet oheiset ohjeet:

  • Palomuuri UDP portit kiinni. WMV video tulee jostain avoimesta portista 7007 ja 8080 välillä. Palomuuri voi olla organisaation tai työaseman oma. Palomuuri asetukset windows media suoratoiston vastaan ottamiseksi.
  • Versio ongelma: työasema ei tue Windows Media Player versiota. Windows Media Palyer ohjelman päivitys 10 tai sitä uudempaan versioon on auttanut ongelmissa. ( ilmaisohjelma)
  • Windows media player puuttuu kokonaan. EU on vaatinut, että tarjolla pitää olla windows, missä ei tule mukana Windows media playeria.  (joku on voinut asentaa tämän)
  • Alustana jokin muu esim Apple. Perjantaimeetingsivuilla on suoratoistolinkki,  joka ohjaa toiselle toisto sivulle. Sitä klikkaamalla järjestelmä voi osoittaa suoratoiston muulle yhteensopivalle ohjelmalle. Applen toisto-ohjelma löytyy tästä linkistä.
  • ActiveX asetukset. Tällöin: turva-asetuksia pitää muuttaa selaimesta. Selaimet jotka varmuudella toimivat ovat Internet Explorer ja Fiferox.
  • Ongelman yksilöimisessä ja etsimessä voit käyttää tätä taulukkoa.

Asetusten tarkistamiseen tarvitset oman organisaatiosi mikrotukihenkilön apua.

Web sisällön esitys Web sisällön esitys

Nauhoite testausta varten

09.12.2011 Kansainvälisten työmatkojen kuormittavuus sekä terveys-ja hyvinvointivaikutukset
PsL Barbara Bergbom, Työterveyslaitos